středa 28. března 2007

super-ponožka zachranuje vagínu

zdá se mi, že pořád odchazím z pekingu. nevadí kde jsem ve světě, nebo co zrovna dělám, zavřu oči jen na vteřinu, a když je otevřu, odcházím z pekingu. za pár dní, to budu dělat znovu.
.
moje minulost je jako román, který jsem přečetl a pak zapomněl. moje současnost je velmi intenzivní. jeden den není spojen s druhým, a minulý týden mohl být životem někoho jíného. nemohl jsem si přát více. nedávno, jeden večer kolem půlnoci, jsem se probudil na stole, na kterém mě masírovala stará slepá paní. ježíšmarja, co všechno někteří lidi můžou dělat se svými lokty! chci řict, že mi trvalo 48 hodin a dva balíčky oreo dostat se domů. žiju pro takové zkušenosti.
.
když jsem se před několika týdny přestěhoval do nového bytu, byt byl odporný. každý povrch měl 2 centimetry prachu, dveře mého pokoje neměly kliku, podlaha byla plná nedopalků cigaret, a prázdných flašek od piva, a koupelna a kuchyně byly pokryté mastnýmy vlasy a slizem. s kocovinou a kartáčkem jsem vydhrnul celý povrch, vyhodil kamion odpadků a vyčistil jsem všechny podezřelé skvrny.
.
následující den, dvě čin'ánky se nastěhovaly do dvou ostatních pokoju v bytu. jedna je velmi hodná, ale druhá nikdy nemluví, tak ja ani nevím její jméno. bojím se že ani jméno nemá. jak se řiká kretén v čínštině? často slyším aspon' dva ostatní hlasy, ale nikdy jsem neviděl jejích těla. je to možné že jsou duše od mastných vlasů které jsem vyhodil, ale které hledaji jejich předcházející život? tož toto je čína.
.
abych měl byt, musel jsem uzavřít dohodu s jedním pánem kterému jsem říkal 'tlustý čurák'. jedenkrát, jsem se vrátil domů - všecky moje věci chyběly, a všude byli neznámí lidé bez jména a bez obličejů. po několika dnech, když moje dveře už měly zámek a moje věci už byly vrácené zpět, jsem našel tlustého čuráka za zamčenými dveřmi v mém pokoji. hledal tam něco v mé tašce. nic hodnotného nemám, ale co si myslel že tam najde!? sága pokračuje.
.
chcete znát počasí? první dva týdny mrzlo. protože jsem dlouhodobý turista s problémem se pohybovat, snažím se nechat moji tašku lehkou. tak si beru jedny boty, jedny kalhoty, jeden svetr...rozumíte. takže každý den musím nosit všechno co mám. když to chci prát, další den musím čekat ve spacáku až moje věci uschnou abych si je mohl obléct znovu. toto není problém. Peking je nejsušší místo v celém kosmu. Jakékoliv částečky vody jsou vyhledány a eliminovány v okamžiku, kdy se objeví na hranicich města a často jsou vypovězeny do dalekých krajin na jihovýchodě na převýchovu. tolik vlhkosti už bylo vysáto z mého těla, že jsem se stal jenom conceptem. Je to concept nepředvídatelných okolností. kterým conceptem se staneš když tě Peking vysuší?

studuji a nestuduji. procházím se v noci, mám rád orea v horké čokoládě a tajemství lidské povahy. bydlím v kavárně, kde mají zeleninové chlebíčky, pro které bych zabíjel. Moje učitelka čínštiny je posedlá krevními skupinami. už jsem se 3 měsíce neholil, zadržel jsem dech až do 15 patra, a skoro jsem se zabil s AA baterií. mám znepokojující tlučení srdce po kávě, nechut' k syrové cibuli na mém talíři, a varování, že umřu ve věku 33 let. peace.

Žádné komentáře:

Okomentovat